Εντυπωσίασαν πάλι οι αθλητές και οι αθλήτριες του Μέγα Αλέξανδρου στην κοπή της πίτας του συλλόγου


Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος Γαλατσίου, έγινε η καθιερωμένη κοπή της πίτας, παρουσία των γονέων και φίλων των αθλητών και αθλητριών που γυμνάζονται στον σύλλογο.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος όλοι οι θεατές εντυπωσιάστηκαν με τις ποικίλες αλλά και πολύ θεαματικές ασκήσεις των παιδιών, που παρουσίασαν ασκήσεις εδάφους , ακροβατικές ασκήσεις , παιδικό αερόμπικ και γυμναστικά προγράμματα που κόβουν την ανάσα των θεατών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γιάννης Μανιάτης και κ.Κωνσταντίνος Ζώμπος .

Ο Μέγας Αλέξανδρος, έχει ενεργή δράση στα Πανελλήνια και Διασυλλογικά Πρωταθλήματα με μεγάλες επιτυχίες εδώ και 27 χρόνια και η συγκεκριμένη γιορτή έχει γίνει σημείο αναφοράς και συνάντησης παλιών και νέων αθλητών.

Συγκινητική επίσης ήταν η ώρα που έγινε η βράβευση μιας ξεχωριστής αθλήτριας του Μέγα Αλέξανδρου, της Ράνιας Παπαδόγγονας , που ξεκίνησε την γυμναστική από 6 χρονών στο Γαλατσιώτικο Σύλλογο , κατέκτησε πολλά χρυσά μετάλλια στην αθλητική της πορεία και σήμερα 19 ετών πλέον σπουδάζει Γυμναστική ακαδημία στο εξωτερικό .

Αφού οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για το καινούργιο έτος ανανέωσαν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι στις ετήσιες γυμναστικές επιδείξεις.7 views0 comments

Υποστηρικτές

Μεγάλος Χορηγός

Χορηγός επικοινωνίας

Στιγμιότυπο 2020-02-26, 08.45.47.png

Αναγνωρισμένο σωματείο από τους φορείς:

logo_gga_1-370x230.jpg
kefali megas alexandros.png

© 2019 by Μέγας Αλέξανδρος, Powered by Vassilis Economou

Πληροφορίες

...κάθε μέρα Δευτέρα

έως Παρασκευή

16:30 έως 21:30

και Σάββατο

10:00 έως 14:00. 

Οι Εγγραφές γίνονται

κάθε μέρα

και όλο το χρόνο.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας

210-2933674.

 

Διεύθυνση 

Αγίας Γλυκερίας 18 

Γαλάτσι.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon