Εντυπωσιακές οι Γυμναστικές επιδείξεις του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν και φέτος οι ετήσιες γυμναστικές επιδείξεις του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 στα ανοικτά γήπεδα στο Άλσος Βεΐκου.


Πλήθος κόσμου χειροκρότησε τους μικρούς και μεγάλους αθλητές την ώρα που εκτελούσαν τις θεαματικές τους ασκήσεις. Τραμπολίνα, ακροβατικά, κινήσεις αερόμπικ, ασκήσεις εδάφους , ασκήσεις με βατήρες και πληνθία ήταν ορισμένα από αυτά που παρουσίασαν τα παιδιά του Μέγα Αλέξανδρου στην δίωρη εκδήλωση σε έναν κατάμεστο από θεατές ανοικτό χώρο.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την εκδήλωση χαιρέτησε και ο πρόεδρος του Αθλητικού κέντρου και φίλος όπως δήλωσε του Συλλόγου ο κ. Πρωτονοτάριος Μανώλης .


Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το εντυπωσιακό ,κατά γενική ομολογία, γυμναστικό πρόγραμμα με το οποίο ο σύλλογος θα συμμετάσχει σε αγώνες και συγκεκριμένα στο CosmogymGymnastics for All Contest . Οι εντυπωσιακές στολές των παιδιών , οι άρτια εκτελεσμένες ασκήσεις καθώς και η ζωντανή ορχήστρα κρουστών που συνόδευε τους αθλητές άφησαν άφωνους όλους όσους παρακολούθησαν αυτήν την παρουσίαση. Να σημειωθεί ότι γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα γυμναστικό πρόγραμμα με την συνοδεία ζωντανής ορχήστρας.

Στο τέλος των γυμναστικών επιδείξεων μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά για την σημαντική προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την φετινή χρονιά και ολοκληρώθηκε το θέαμα με την εκτόξευση εντυπωσιακών βεγγαλικών που πλημμύρισαν τον ουρανό με χρώματα και ήχους.