Εντυπωσιακές οι Γυμναστικές επιδείξεις του Μέγα Αλέξανδρου

Πλήθος κόσμου παρακολούθησαν και φέτος τις ετήσιες γυμναστικές επιδείξεις του Μέγα Αλέξανδρου που έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής 12 Ιουνίου 2015, στα ανοικτά γήπεδα Μπάσκετ στο Άλσος Βεΐκου.


Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Μαρκόπουλος Γιώργος , ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δερεδίνης Βασίλειος , η Πρόεδρος Οργανισμού Κοινωνικής προστασίας κ. Σπηλιοπούλου Χρυσάγη Κων/να και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ζώμπος Κων/νος.


Όπως κάθε χρόνο οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου εντυπωσίασαν με τις ασκήσεις τους , με τα χορευτικά και τα ακροβατικά γυμναστικά προγράμματα που παρουσίασαν μπροστά σε εκατοντάδες θεατές, γονείς , φίλους , συμμαθητές αλλά και θαυμαστές του Γυμναστηρίου .

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το γυμναστικό πρόγραμμα που παρουσιάστηκε προς το τέλος της γιορτής με τίτλο «Άσε την διαφορετικότητα να κάνει την διαφορά» με το οποίο ο σύλλογος θα συμμετέχει στους διεθνής αγώνες γυμναστικής Cosmogym contest 2015 και θα διεκδικήσει την νίκη ανάμεσα σε 58 συλλόγους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.Οι γυμναστικές επιδείξεις του Μέγα Αλέξανδρου εδώ και τριάντα χρόνια προσφέρουν πλούσιο θέαμα σε όσους τις παρακολουθούν. Η δυσκολία και η τελειότητα εκτέλεσης των ασκήσεων από τα παιδιά είναι εντυπωσιακή . Είναι βέβαιο ότι για αυτόν τον λόγο κάθε χρόνο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της κοινωνίας του Γαλατσίου.

9 views0 comments

Υποστηρικτές

Μεγάλος Χορηγός

Χορηγός επικοινωνίας

Στιγμιότυπο 2020-02-26, 08.45.47.png

Αναγνωρισμένο σωματείο από τους φορείς:

logo_gga_1-370x230.jpg
kefali megas alexandros.png

© 2019 by Μέγας Αλέξανδρος, Powered by Vassilis Economou

Πληροφορίες

...κάθε μέρα Δευτέρα

έως Παρασκευή

16:30 έως 21:30

και Σάββατο

10:00 έως 14:00. 

Οι Εγγραφές γίνονται

κάθε μέρα

και όλο το χρόνο.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας

210-2933674.

 

Διεύθυνση 

Αγίας Γλυκερίας 18 

Γαλάτσι.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon