Κατέπληξαν οι αθλητές του Μέγα Αλέξανδρου στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας
Την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας είχαν το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 ,οι αθλητές και οι παράγοντες του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος . Μέσα σε ένα θερμό και αθλητικό κλίμα οι ξεχωριστοί αθλητές και αθλήτριες του γυμναστηρίου παρουσίασαν εντυπωσιακά-κατά γενική ομολογία-ακροβατικά προγράμματα, ασκήσεις εδάφους και ασκήσεις αεροβίωσης με την συνοδεία έντονων και ρυθμικών σύγχρονων μουσικών επιλογών.

Οι δύο τυχεροί που έτυχαν το φλουρί ήταν: η Ελένη Αγγέλη και η Ματίνα Κασιμάτη όπου κέρδισαν δωρεάν δίδακτρα για τον επόμενο μήνα.

Την κοπή της Βασιλόπιτας την έκανε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Μάκης Τσιτσόπουλος και απευθυνόμενος προς τα παιδιά και τους γονείς ευχαρίστησε τους πάντες για την άρτια συνεργασία και υποστήριξη . Παράλληλα εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση, λέγοντας πως η προσπάθειά της αποτελεί παράδειγμα για μικρούς και μεγάλους και δίδαγμα πως ο άνθρωπος μπορεί να υπερπηδήσει τα εμπόδια που του παρουσιάζονται ,αρκεί να πειθαρχήσει στον στόχο του και να προσπαθήσει να τον κατακτήσει. Ο σύλλογος τίμησε την μεγάλη αθλήτρια με πολλά χειροκροτήματα και μία αναμνηστική πλακέτα ,ενώ στο τέλος της γιορτής φωτογραφήθηκαν μαζί με την μεγάλη αθλήτρια μικροί και μεγάλοι.

Τέλος, ευχαρίστησε τους δύο Δημοτικούς Συμβούλους του Γαλατσίου κ. Μανιάτη και κ. Ζώμπο, όπου σχεδόν κάθε χρόνο τιμούν με την παρουσία τους τον σύλλογο στις διάφορες εκδηλώσεις του.

Όλοι μαζί ανανέωσαν τον ραντεβού τους για το καλοκαίρι στις γυμναστικές επιδείξεις όπου εκεί συμμετέχουν όλα τα παιδιά του γυμναστηρίου.6 views0 comments

Υποστηρικτές

Μεγάλος Χορηγός

Χορηγός επικοινωνίας

Στιγμιότυπο 2020-02-26, 08.45.47.png

Αναγνωρισμένο σωματείο από τους φορείς:

logo_gga_1-370x230.jpg
kefali megas alexandros.png

© 2019 by Μέγας Αλέξανδρος, Powered by Vassilis Economou

Πληροφορίες

...κάθε μέρα Δευτέρα

έως Παρασκευή

16:30 έως 21:30

και Σάββατο

10:00 έως 14:00. 

Οι Εγγραφές γίνονται

κάθε μέρα

και όλο το χρόνο.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας

210-2933674.

 

Διεύθυνση 

Αγίας Γλυκερίας 18 

Γαλάτσι.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon