Ξεχωριστές και εντυπωσιακές οι Γυμναστικές Επιδείξεις του Μέγα Αλέξανδρου στο "Παλαί" Γαλατσίου

«Κάθε χρόνο και πιο εντυπωσιακά» αυτή είναι η φράση που κυριαρχεί στα στόματα όλων όσων παρευρέθηκαν στις ετήσιες Γυμναστικές επιδείξεις του Μέγα Αλέξανδρου. Για πρώτη φορά στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου - Παλαί, με περισσότερους από 1500 θεατές στις κερκίδες , πλήθος αθλητών , γονέων και φίλων του Σωματείου .

Η γιορτή έγινε την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 18:30 το απόγευμα και διήρκεσε περίπου 2 ½ ώρες.
Υπήρχε πλούσιο θέαμα ακροβατικών ασκήσεων , χορευτικών , ασκήσεις στα τραμπολίνα , ευχάριστη μουσική και πολλά ακόμα που κράτησαν σχεδόν όλους τους θεατές στις θέσεις τους μέχρι το τέλος. Χαρούμενα παιδικά πρόσωπα , γεμάτα ικανοποίηση με τις ασκήσεις που κατάφερναν ,είναι παράγοντες που συνθέτουν μία όμορφη εκδήλωση.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η θερμή στάση του Δημάρχου κ. Γιώργου Μαρκόπουλου ο οποίος συνομίλησε και «έπαιξε» με τα μικρά παιδιά , τα συνεχάρη προσωπικά και τα ενθάρρυνε με το χειροκρότημα του.

Επίσης παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι κ.Σπηλιοπούλου και ο κ. Δερεδίνης καθώς επίσης και ο κ.Οικονόμου και ο κ.Ζώμπος .


Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι παρουσιάστηκε το γυμναστικό πρόγραμμα με τίτλο «Η Ζωή γίνεται παιχνίδι …» με το οποίο ο Σύλλογος θα λάβει μέρος στο Διεθνές Φεστιβάλ Cosmogym Gymnastics for All Contest 2016 και θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο ανάμεσα από 85 συλλόγους.

Είναι σίγουρο ότι η εμπειρία των 32 χρόνων ζωής του Γυμναστηρίου σε συνδυασμό με την διάθεση για συνεχή βελτίωση φέρνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα επίδοσης και απόδοσης των παιδιών . Ευχόμαστε Καλή επιτυχία στις επόμενες αθλητικές δοκιμασίες του Συλλόγου.

14 views0 comments

Υποστηρικτές

Μεγάλος Χορηγός

Χορηγός επικοινωνίας

Στιγμιότυπο 2020-02-26, 08.45.47.png

Αναγνωρισμένο σωματείο από τους φορείς:

logo_gga_1-370x230.jpg
kefali megas alexandros.png

© 2019 by Μέγας Αλέξανδρος, Powered by Vassilis Economou

Πληροφορίες

...κάθε μέρα Δευτέρα

έως Παρασκευή

16:30 έως 21:30

και Σάββατο

10:00 έως 14:00. 

Οι Εγγραφές γίνονται

κάθε μέρα

και όλο το χρόνο.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας

210-2933674.

 

Διεύθυνση 

Αγίας Γλυκερίας 18 

Γαλάτσι.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon