Πλούσιες σε θέαμα οι Γυμναστικές επιδείξεις του Μέγα Αλέξανδρου στο Άλσος Βεΐκου


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις ετήσιες γυμναστικές επιδείξεις του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος, στο Γαλάτσι το απόγευμα της Παρασκευής 13 Ιουνίου 2014.

Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες που γυμνάζονται στον Γαλατσιώτικο Σωματείο παρουσίασαν τις ασκήσεις τους και τα γυμναστικά τους προγράμματα με ενθουσιασμό και τελειότητα.

Ευχάριστη μουσική , πολύχρωμα κορμάκια , ασκήσεις στον αέρα , ασκήσεις σε όργανα , παιδικό αερόμπικ, Ακροβατικά , πυροτεχνήματα, ζωντάνια και κυρίως πολύ θέαμα κράτησαν τους θεατές καθισμένους σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.


Ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκάλεσε το γυμναστικό πρόγραμμα που παρουσιάστηκε στο τέλος της γιορτής από επίλεκτους αθλητές και αθλήτριες, με το οποίο ο Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος θα συμμετέχει στο Cosmogym Gymnastics for All Contest, με 40 αντιπάλους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αξίζει να αναφερθεί επίσης ότι η Δημοτική Σύμβουλος κ. Σπηλιοπούλου μετέφερε τους χαιρετισμούς του νέου Δημάρχου κ.Μαρκόπουλου και έδωσε τα συγχαρητήριά της στους προπονητές και τα παιδιά για την σημαντική προσπάθειά που γίνεται όλα αυτά το χρόνια στο Γαλάτσι στο χώρο του αθλητισμού.


19 views0 comments

Υποστηρικτές

Μεγάλος Χορηγός

Χορηγός επικοινωνίας

Στιγμιότυπο 2020-02-26, 08.45.47.png

Αναγνωρισμένο σωματείο από τους φορείς:

logo_gga_1-370x230.jpg
kefali megas alexandros.png

© 2019 by Μέγας Αλέξανδρος, Powered by Vassilis Economou

Πληροφορίες

...κάθε μέρα Δευτέρα

έως Παρασκευή

16:30 έως 21:30

και Σάββατο

10:00 έως 14:00. 

Οι Εγγραφές γίνονται

κάθε μέρα

και όλο το χρόνο.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας

210-2933674.

 

Διεύθυνση 

Αγίας Γλυκερίας 18 

Γαλάτσι.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon