1η θέση του καλύτερου Συλλόγου στην Ελλάδα ο Αθλητικός Σύλλογος "Μέγας Αλέξανδρος" Γαλατσίου

Την 1η θέση του καλύτερου Συλλόγου στην Ελλάδα απέσπασε ο Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος Γαλατσίου στο Ομαδικό της Ε’ κατηγορίας καθώς επίσης 4 Χρυσά, 2 Αργυρά και 3 Χάλκινα μετάλλια στο 32ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής 2019Αθλητικός Σύλλογος "Μέγας Αλέξανδρος" Χρυσό μετάλλιο στο Ομαδικό της Ε’ κατηγορίας στο 32ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής 2019

Συνεχίζεται η επιτυχημένη πορεία του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος Γαλατσίου με την κατάκτηση μεταλλίων και διακρίσεων από την Αγωνιστική ομάδα Ακροβατικής.

Την 1η θέση του καλύτερου Συλλόγου στην Ελλάδα απέσπασε ο Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος Γαλατσίου ανάμεσα σε 20 σωματεία κατακτώντας Χρυσό μετάλλιο στο Ομαδικό της Ε’ κατηγορίας στο 32ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής 2019.


Με 4 Χρυσά, 2 Αργυρά , 3 Χάλκινα μετάλλια καθώς και μια 5η θέση και μια 7η θέση επέστρεψε ο Σύλλογος από το Ηράκλειο Κρήτης όπου πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Δύο Αοράκια, στις 06-07 Απριλίου 2019. Αδιαμφισβήτητα το φετινό πρωτάθλημα αποτέλεσε γιορτή της Ακροβατικής γυμναστικής, με τους αριθμούς συμμετοχών να δημιουργούν νέα ρεκόρ!

Συνολικά έλαβαν μέρος 191 αθλητές και αθλήτριες από 20 σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των αθλητών –τριών μας στον αγώνα με έντονο το αίσθημα του «Ευ αγωνίζεσθε» ,όπου απέσπασαν το καλύτερο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων καθώς και τα εξαιρετικά σχόλια για την απόδοση τους, διατηρώντας για ακόμα μια φορά τον τίτλο του πιο δυνατού και πολυπληθή συλλόγου στη Χώρα.

Τα αποτέλεσμα των 24 αθλητών και αθλητριών που εκπροσώπησαν το Σύλλογο είναι τα εξής:


Ομαδικό Συλλόγου Ε’ κατηγορίας , Χρυσό μετάλλιοΖευγάρι Ανδρών Ε' Κατηγορίας , Παντελίδης Νίκος- Πλούμπης Μάριος , 1η θέση στο Ισορροπίας ,1η θέση στο Δυναμικό ,Χρυσό μετάλλιο στο Σύνθετο