Γυμναστικές επιδείξεις 2011 από όλα τα παιδιά του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στις ετήσιες γυμναστικές επιδείξεις του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος. Από νωρίς μικροί και μεγάλοι έφτασαν στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου για να παρακολουθήσουν τις γνωστές για το θέαμά τους ασκήσεις των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου.Ήταν γονείς και φίλοι που παρακολούθησαν για 2 ώρες το υπερθέαμα των φετινών επιδείξεων του συλλόγου.Την εκδήλωση ξεκίνησαν οι μικροί και πολλά υποσχόμενοι αθλητές και αθλήτριες και όσο περνούσε η ώρα οι ηλικίες των παιδιών αλλά και το επίπεδο ασκήσεων αυξανόταν εντυπωσιακά. Θαύμασαν και χειροκρότησαν γονείς και φίλοι την εξαιρετική προσπάθεια των παιδιών, σε ασκήσεις εδάφους, σε ακροβατικές ασκήσεις, στο αερόμπικ, στα ακροβατικά (στα οποία ο Μέγας Αλέξανδρος θεωρείται ένας από τους καλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα ), σε ασκήσεις επάνω στα όργανα και πολλά ακόμα εντυπωσιακά προγράμματα. Φέτος ήταν πάρα πολλά και τα χορευτικά στοιχεία που συνόδευαν τις ασκήσεις των μικρών μας φίλων. Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το πρόγραμμα γενικής γυμναστικής με το οποίο ο σύλλογος θα συμμετέχει στο 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής στην Κεφαλλονιά τον Ιούνιο του 2011.

Ο Πρόεδρος του αθλητικού κέντρου και Δημοτικός σύμβουλος Κος Μανόλης Πρωτονοτάριος ενθουσιάστηκε με τα παιδιά και τις ασκήσεις τους και έδωσε συγχαρητήρια στους προπονητές και φυσικά στα ίδια τα παιδιά.
Η εκδήλωση έγινε την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011 και ώρα 19:30. Στο τέλος ο κος Μάκης και οι προπονήτριες βοηθοί και χορογράφοι ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι σε όλους και έδωσαν αναμνηστικό δίπλωμα σε κάθε παιδί.
6 views0 comments

Υποστηρικτές

Μεγάλος Χορηγός

Χορηγός επικοινωνίας

Στιγμιότυπο 2020-02-26, 08.45.47.png

Αναγνωρισμένο σωματείο από τους φορείς:

logo_gga_1-370x230.jpg
kefali megas alexandros.png

© 2019 by Μέγας Αλέξανδρος, Powered by Vassilis Economou

Πληροφορίες

...κάθε μέρα Δευτέρα

έως Παρασκευή

16:30 έως 21:30

και Σάββατο

10:00 έως 14:00. 

Οι Εγγραφές γίνονται

κάθε μέρα

και όλο το χρόνο.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας

210-2933674.

 

Διεύθυνση 

Αγίας Γλυκερίας 18 

Γαλάτσι.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon