top of page

Έφεραν μετάλλια οι αθλητές και οι αθλήτριες του Μέγα Αλέξανδρου


Αγωνιστική ομάδα Ακροβατικής 2011

Με μετάλλια γύρισαν για άλλη μια χρονιά οι αθλητές και οι αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος .

Τα παιδιά του Γαλατσίου αγωνίστηκαν για μια ακόμη φορά εκτός έδρας κατάφεραν να αποσπάσουν 1 χρυσό μετάλλιο στα ζευγάρια ανδρών Γ κατηγορίας με τους αθλητές Άγγελο Τσέρνα και Μάριο Μποζίκα, 1 αργυρό μετάλλιο στις τριάδες γυναικών Δ κατηγορίας με τις αθλήτριες Δήμητρα Δημητρίου, Γεωργία Ανδρέη και Αναστασία Καραγιάννη.

Επίσης κατέλαβαν την τέταρτη θέση στις τριάδες γυναικών Γ κατηγορίας οι αθλήτριες Διονυσία Καραγιάννη, Νεφέλη Κούβελα και Κατερίνα Γκιβάλου. Τέλος κατέλαβαν την Πέμπτη θέση στις τριάδες γυναικών Ε κατηγορία οι αθλήτριες Αντιγόνη Γαλανομάτη, Βάσια Τσιτσοπούλου και Κωνσταντίνα Τριανταφύλλου.


Χρυσό μετάλλιο στα Ζευγάρι ανδρών Γ' κατηγορίας Άγγελος Τσέρνας , Μάριος Μποζίκας


Αργυρό μετάλλιο Τριάδα γυναικών Δ' κατηγορίας Δήμητρα Δημητρίου, Γεωργία Ανδρέη , Αναστασία Καραγιάννη
















4η θέση Τριάδα γυναικών Γ' κατηγορίας Διονυσία Καραγιάννη, Νεφέλη Κούβελα , Κατερίνα Γκιβάλου
















Προπονητές των παραπάνω αθλητών είναι ο κος Μάκης Τσιτσόπουλος και η κα Μυρσίνη Δήμου που συνόδεψαν τα παιδιά μαζί με 15 γονείς – συνοδούς.

Οι αγώνες έγιναν στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011 στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας.

Στην τεχνική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011 συμφωνήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους συλλόγους να γίνει προσπάθεια να διεξαχθεί Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής πριν το καλοκαίρι του 2012 (Αθήνα ή Ζάκυνθο ή Κρήτη).

Ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλους τους αθλητές του συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος και να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους μικρότερους αθλητές που ακολουθούν…



22 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page