top of page

Ασκήσεις και ακροβατικά από τα παιδιά του Μέγα Αλέξανδρου σε τελικό κυπέλλου…

Εντυπωσιάζουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος και σε μεγάλες διοργανώσεις.

Φέτος ύστερα από πρόσκληση που έλαβαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης έκαναν τις πολύ θεαματικές ασκήσεις τους και τα ακροβατικά τους στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας στο Βόλεϊ, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού το Σάββατο 27 Μαρτίου 2010.


Ο αγώνας έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Ταε Κβο Ντο στο Φάληρο σε ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο όπου πρέπει να σημειωθεί ότι απαγορευόταν η είσοδος στους φανατικούς φιλάθλους με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα πολύ ωραίο κλίμα. Ήταν μια γιορτή του αθλητισμού σε μια φανταστική ατμόσφαιρα όπου οι αθλητές και οι αθλήτριες της ομάδας του Μέγα Αλέξανδρου καταχειροκροτήθηκαν.

Τον αγώνα έδειξε σε απευθείας μετάδοση το κρατικό κανάλι της ΝΕΤ.











Η Ράνια, η Δανάη, η Αντιγόνη, η Ελένη, η Ελεάννα, η Ελευθερία, η Διονυσία, η Βάσια , ο Γιάννης, ο Ανδρέας, ο Γιώργος και ο Άγγελος έκαναν ασκήσεις και ακροβατικά πριν την έναρξη του αγώνα, στα διαλείμματα καθώς και στην αλλαγή των σετ.






Στο τέλος αφού φωτογραφήθηκαν με τους αθλητές, αστέρες του Βόλεϊ, ο υπεύθυνος διοργανωτής ενθουσιασμένος τους ζήτησε να συμμετέχουν και του χρόνου στην συγκεκριμένη διοργάνωση.













22 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page