top of page

Γέμισαν οι κερκίδες από θεατές στις Γυμναστικές Επιδείξεις του αθλητικού συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος

























Εκατοντάδες γονείς, αθλητές, αθλήτριες, φίλοι, γνωστοί, συγγενείς ήρθαν και φέτος να παρακολουθήσουν τις ετήσιες γυμναστικές επιδείξεις του Αθλητικού Συλλόγου "Μέγας Αλέξανδρος" αφού είναι παντού γνωστό για το πλούσιο θέαμα που προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους.

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009 στις 19:30 το απόγευμα, στα ανοικτά γήπεδα του μπάσκετ, στην οδό Βεΐκου, παρουσίασαν οι μικροί και οι μεγάλοι αθλητές του γυμναστηρίου μα,ς (που διανύει τα 24 χρόνια ζωής του), ασκήσεις στο έδαφος, στα τραμπολίνα, στο άλμα, σε βατήρες, ακροβατικά προγράμματα , παιδικό αερόμπικ, προγράμματα γενικής γυμναστικής και πολλά ακόμα που κράτησαν το ενδιαφέρον του κόσμου έως τις 21:15.

Μάλιστα κάποια στιγμή ανέβηκε στο μεγάλο τραμπολίνο και ο κος Μάκης όπου και χειροκροτήθηκε έντονα μια και παρόλο που μεγάλωσε ακόμη καταφέρνει τις τούμπες στον αέρα.



Στο τέλος παρουσιάστηκε και το πρόγραμμα γενικής γυμναστικής, με το οποίο ο Σύλλογός μας συμμετέχει με άλλα 27 κράτη ( 87 συλλόγους 2000 αθλητές ), στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής, που θα γίνει στο Dornbirn της Αυστρίας 15 με 19 Ιουλίου 2009.

Τα παιδιά στο τέλος πήραν το δίπλωμά τους και ένα χυμό για να ξεδιψάσουν.

Οι μουσικές επιλογές της εκδήλωσης ήταν άριστες και έκαναν τον κόσμο να χορεύει στις κερκίδες μαζί με τις αθλήτριες.

Στο τέλος ο κος Μάκης Τσιτσόπουλος και οι βοηθοί προπονητές ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι στα παιδιά και ανανέωσαν το ραντεβού για την πρώτη Σεπτεμβρίου .






16 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page