top of page

Γυμναστικές επιδείξεις 2007

Κάθε φορά και πιο εντυπωσιακές είναι οι γυμναστικές επιδείξεις του Αθλητικού Συλλόγου "Μέγας Αλέξανδρος". .

Φέτος έγιναν στις 18 Ιουνίου 2007 στο θεατράκι που βρίσκεται στο Άλσος Βεΐκου.


Όλοι οι θεατές χειροκρότησαν τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος , ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Ζώμπος , ο πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου Μανώλης Πρωτονοτάριος , πλήθος γονέων , συγγενών και φίλων των παιδιών.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ήταν πλούσιο σε θέαμα .

Ξεκίνησε με τους μικρότερους αθλητές και αθλήτριες που καταγοήτευσαν τον κόσμο. Όσο περνούσε η ώρα σειρά είχαν όλο πιο μεγάλα παιδιά , τα οποία παρουσίασαν ασκήσεις εδάφους , Ακροβατικά , ασκήσεις σε τραμπολίνα , στο άλμα , σε διάφορα όργανα της γυμναστικής.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε το παιδικό αερόμπικ που έκαναν κορίτσια Δημοτικού , Γυμνασίου και Λυκείου. Στο τέλος παρουσιάστηκε το πρόγραμμα Γενικής Γυμναστικής με το οποίο ο Σύλλογός μας προκρίθηκε για το Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής που θα γίνει στην Γαλλία τον Ιούλιο του 2008.Για φινάλε είχαμε την είσοδο όλων των παιδιών και την απονομή διπλωμάτων και αναψυκτικών.



Ήταν ένα όμορφο απόγευμα γεμάτο ασκήσεις , ένταση , δυναμισμό , ρυθμό, θέαμα.

Η μουσική επιλογή των προγραμμάτων ήταν από γενική ομολογία των θεατών εξαιρετική.

Προπονητές ήταν οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής : Μάκης Τσιτσόπουλος , Νατάσσα Φιλαίτη , Ελλη Ψα , Αγγελική Τσαλμαντζά , Μυρσίνη Δήμου.

Και του χρόνου παιδιά ακόμα πιο καλά γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζουμε ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο…






5 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page