top of page

Εντυπωσιακή επιστροφή στους αγώνες - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής - Ιούλιος 2021

Η δίψα των αθλητών και αθλητριών της αγωνιστικής ομάδας Ακροβατικής Γυμναστικής του Μέγα Αλέξανδρου Γαλατσίου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να ξεπεράσει τις δυσάρεστες συνέπειες της πανδημίας, αποτυπώθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Α’-Β’-Γ’ Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων), το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (31/07) στη Θεσσαλονίκη.

Σε μία εξαιρετική εμφάνιση τα παιδιά του Σύλλογου μας απέσπασαν την τρίτη θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο μικτό ζευγάρι και την πέμπτη θέση στις τριάδες γυναικών , σε ένα υψηλού επιπέδου Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» της Θεσσαλονίκης.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε χωρίς θεατές και με αυστηρή εφαρμογή του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου για τον περιορισμό της διάδοσης της νόσου Covid-19. Η επί ετών φίλη του Συλλόγου μας και βουλευτής κ. Έλενα Ράπτη έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά μας και δήλωσε τον θαυμασμό και την αγάπη της για το άθλημα της ακροβατικής γυμναστικής.

Συγκεκριμένα το μικτό ζευγάρι ζευγάρι που αποτελείται από τον Γιώργο Τάτο και την Αναστασία Παρθενίου κατέκτησαν την τρίτη θέση στους ημιτελικούς (πρόγραμμα ισορροπίας και δυναμικό) και τρίτη θέση στους τελικούς αγώνες (χάλκινο μετάλλιο)

Η τριάδα γυναικών που αποτελείται από την Νεφέλη Κατσικόγιαννη , Χρυσή Γκαβέρα και Άννα Μαρία Γιάνκου κατέκτησαν την τρίτη θέση στους ημιτελικούς στο πρόγραμμα ισορροπίας την τέταρτη θέση στο δυναμικό πρόγραμμα και την πέμπτη θέση στους τελικούς αγώνες


Ευχαριστούμε την εταιρεία motionsport και τον κ. Γιώργο Βασιλείου που επιμελήθηκε τις άψογες εμφανίσεις των αθλητών και αθλητριών μας. Θερμά συγχαρητήρια στην προπονήτρια των παιδιών κ. Μυρσίνη Δήμου και στην βοηθό προπονήτρια κ. Βάσια Τσιτσοπούλου. Ραντεβού στον επόμενο αγώνα Ακροβατικής Γυμναστικής που θα γίνει στα τέλη Οκτωβρίου του 2021 στην Αθήνα.


Στιγμιότυπα από το ταξίδι μας ...





298 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page