top of page

Με δυο χρυσά μετάλλια γύρισε ο "Μέγας Αλέξανδρος" από τους αγώνες της Θεσσαλονίκης

Δύο χρυσά μετάλλια μια 4η και μια 5η θέση είναι ο απολογισμός των αθλητών και αθλητριών του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής που έγινε στην Θεσσαλονίκη στις 27,28 και 29 Νοεμβρίου 2009.


Συγκεκριμένα το Σάββατο 28 Νοεμβρίου έγιναν οι προκριματικοί αγώνες στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας στην Θεσσαλονίκη όπου προκρίθηκαν όλα τα παιδιά του γυμναστηρίου μας για τους τελικούς της Κυριακής 29 Νοεμβρίου. Παρόλο που αρκετοί αθλητές μας έπεσαν θύματα ιώσεων εντούτοις έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην τελική τους προσπάθεια με αποτέλεσμα να πάρουν μετάλλια και καλές θέσεις .



Τα παιδιά που αγωνίστηκαν και οι θέσεις που κατέλαβαν είναι οι εξής :


Χρυσό μετάλλιο στην Τριάδα Γυναικών Γ' κατηγορίας Ράνια Παπαδόγγονα, Δανάη Αλιφραγκή , Αντιγόνη Γαλανομάτη

Χρυσό μετάλλιο στην Τετράδα ανδρών Γ' κατηγορίας Γιάννης Λεκάτης, Ανδρέας Γκουγκούσης, Γιώργος Σφυρής , Άγγελος Τσέρνας

4η θέση Τριάδα γυναικών Δ’ κατηγορίας Καπέλου, Ελένη Κοράνα , Ελευθερία Μουλακάκη . Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελικά η συγκεκριμένη τριάδα ήταν πρώτη με διαφορά από τους αντιπάλους της αλλά μια άτυχη στιγμή μία πτώση στην τελευταία άσκηση την πήγε στην 4η θέση

5η θέση Ζευγάρι γυναικών Ε’ κατηγορίας Διονυσία Καραγιάννη , Κατερίνα Νανούρη


Προπονητές των παιδιών εδώ και χρόνια είναι ο Κος Μάκης Τσιτσόπουλος και η Κα Μυρσίνη Δήμου. Ευχόμαστε στα Γαλατσιώτικα παιδιά μας κάθε χρόνο να έχουν όλο και καλύτερες επιδόσεις ….



108 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page