top of page

Ξεχωριστές και εντυπωσιακές οι Γυμναστικές Επιδείξεις του Μέγα Αλέξανδρου στο "Παλαί" Γαλατσίου

«Κάθε χρόνο και πιο εντυπωσιακά» αυτή είναι η φράση που κυριαρχεί στα στόματα όλων όσων παρευρέθηκαν στις ετήσιες Γυμναστικές επιδείξεις του Μέγα Αλέξανδρου. Για πρώτη φορά στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου - Παλαί, με περισσότερους από 1500 θεατές στις κερκίδες , πλήθος αθλητών , γονέων και φίλων του Σωματείου .

Η γιορτή έγινε την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 18:30 το απόγευμα και διήρκεσε περίπου 2 ½ ώρες.




Υπήρχε πλούσιο θέαμα ακροβατικών ασκήσεων , χορευτικών , ασκήσεις στα τραμπολίνα , ευχάριστη μουσική και πολλά ακόμα που κράτησαν σχεδόν όλους τους θεατές στις θέσεις τους μέχρι το τέλος. Χαρούμενα παιδικά πρόσωπα , γεμάτα ικανοποίηση με τις ασκήσεις που κατάφερναν ,είναι παράγοντες που συνθέτουν μία όμορφη εκδήλωση.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η θερμή στάση του Δημάρχου κ. Γιώργου Μαρκόπουλου ο οποίος συνομίλησε και «έπαιξε» με τα μικρά παιδιά , τα συνεχάρη προσωπικά και τα ενθάρρυνε με το χειροκρότημα του.

Επίσης παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι κ.Σπηλιοπούλου και ο κ. Δερεδίνης καθώς επίσης και ο κ.Οικονόμου και ο κ.Ζώμπος .






Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι παρουσιάστηκε το γυμναστικό πρόγραμμα με τίτλο «Η Ζωή γίνεται παιχνίδι …» με το οποίο ο Σύλλογος θα λάβει μέρος στο Διεθνές Φεστιβάλ Cosmogym Gymnastics for All Contest 2016 και θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο ανάμεσα από 85 συλλόγους.

Είναι σίγουρο ότι η εμπειρία των 32 χρόνων ζωής του Γυμναστηρίου σε συνδυασμό με την διάθεση για συνεχή βελτίωση φέρνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα επίδοσης και απόδοσης των παιδιών . Ευχόμαστε Καλή επιτυχία στις επόμενες αθλητικές δοκιμασίες του Συλλόγου.









77 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page