top of page

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics Αθήνα 2011.


Με ιδιαίτερη χαρά ο Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος δέχτηκε την πρόσκληση από τους διοργανωτές των 13ων Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011, να συμμετέχει στο gala της Γυμναστικής .

Σε αυτούς τους ξεχωριστούς αγώνες όπου οι αθλητές που συμμετέχουν, διδάσκουν πολλά χωρίς να πουν τίποτα με τα λόγια, και σε ένα κλίμα χαράς και συγκίνησης οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου μας, παρουσίασαν το πεντάλεπτο γυμναστικό πρόγραμμα τους, μπροστά σε ένα αρκετά γεμάτο γήπεδο.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση αρκετοί Ολυμπιονίκες αθλητές καθώς και επίσημοι του χώρου της Γυμναστικής.

Τα παιδιά, μας εντυπωσίασαν με τις θεαματικές ασκήσεις τους και την πρωτότυπη χορογραφία τους καθώς και με την ευχάριστη μουσική τους ,όπου προέτρεπε τον κόσμο να χειροκροτεί ρυθμικά.

Στο τέλος όλα τα παιδιά του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος φωτογραφήθηκαν με τους εθελοντές της διοργάνωσης καθώς και με αθλητές του εξωτερικού που συμμετείχαν σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες.



Οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου που έλαβαν μέρος ήταν οι εξής :

Μούντριχα Μαριάννα, Γαλανομάτη Κατερίνα , Παπαλιάκου Βίκυ , Γρυπάρη Χρύσα , Κοτσαύτη Ναταλία , Κουτσούπη Ελένη, Τσιτσοπούλου Βάσια , Γαλανομάτη Αντιγόνη , Γκιβάλου Κατερίνα , Ανδρέη Γεωργία , Δημητρίου Δήμητρα , Κορρέ Εμμανουέλα , Ανδρώνη Ειρήνη , Νανούρη Κατερίνα , Βαιρακτάρη Εύα Καπέλου Ελεάννα , Κούβελα Νεφέλη , Αναστασοπούλου Δάφνη , Καραγιάννη Διονυσία , Κοράνα Ελένη , Τσέρνας Αγγελος , Κοράνας Περικλής και Παπαδόγγονα Ράνια

Προπονητές των παιδιών είναι οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ.Μάκης Τσιτσόπουλος και Μυρσίνη Δήμου.

15 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page