top of page

Ο Μέγας Αλέξανδρος στην 16η Γυμναστράδα στην Αυστρία Ιούλιος 2019







Με μοναδικές εμπειρίες και ευχάριστες αναμνήσεις γύρισε η ομάδα του Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ από το ταξίδι στην Αυστρία στην 16η Παγκόσμια Γυμναστράδα Γυμναστικής Για Όλους.

Οι αθλητές-τριες  του συλλόγου μαζί με ακόμα 12 Ελληνικές ομάδες

(σύνολο 350 αθλητές και αθλήτριες) εκπροσώπησαν επάξια τη χώρα μας σε αυτή τη διοργάνωση  Γυμναστικής που διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια και αποτελεί το μεγαλύτερο σε μέγεθος αθλητικό γεγονός που πραγματοποιεί η Διεθνής Ομοσπονδία Γυμναστικής (FIG) με περισσότερους από 20.000 αθλητές από όλο τον κόσμο.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Ντόρνμπιρν της Αυστρίας από τις 7 έως τις 13 Ιουλίου 2019 όπου όλα τα γυμναστικά προγράμματα πραγματοποιήθηκαν στις εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης . Ο σύλλογος παρουσίασε μοναδικό θέαμα ακροβατικής γυμναστικής , χορού και ασκήσεων εδάφους, αποσπώντας για άλλη μια φορά υπέροχες κριτικές. Οι αθλητές-τριες μας, γνώρισαν αθλητές από κάθε άκρη του κόσμου, προπονήθηκαν μαζί τους ,διασκέδασαν και πήραν μέρος σε event που σίγουρα θα τους μείνουν αξέχαστα. Επιπλέον όλη η αποστολή του Συλλόγου μας ξεναγήθηκε σε δύο μεγάλες γειτονικές πρωτεύουσες , την Ζυρίχη και το Μόναχο. Τέλος καταθέτουμε  για ακόμη μια φορά τις ευχαριστίες μας, στον μεγάλο  χορηγό της αποστολής αυτής ,στην εταιρία Υφαντής Α.& Χ. ΑΒΕΕ που συνέβαλε οικονομικά καλύπτοντας όλα τα εισιτήρια των αθλητών-τριών μας. Επόμενος στόχος η συμμετοχή μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γενικής Γυμναστικής στο Ρέκιαβικ της Ισλανδίας τον Ιούλιο του 2020.
















94 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page