top of page

Παγκόσμιο φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Αυστρία 2009

Αργυρό μετάλλιο

στους αθλητές και τις αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος στο Παγκόσμιο φεστιβάλ Γενικής γυμναστικής στην Αυστρία.



Ξεχωριστή διάκριση απέσπασαν τα παιδιά του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής που έγινε στο Dorbirn της Αυστρίας στις 13 έως τις 21 Ιουλίου 2009. Οι εννέα κριτές των αγώνων αποφάσισαν την δεύτερη θέση για τους αθλητές μας οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και εκτέλεσαν τις ασκήσεις τους με μεγάλη ακρίβεια. Είχαν αγωνία πριν την παρουσίαση του προγράμματος καθώς το επίπεδο ορισμένων από τους αντιπάλους ήταν εντυπωσιακό.

Τα παιδιά αυτής της ομάδας κατάφεραν να συμμετάσχουν σε αυτή τη νέα διοργάνωση, μαζί με άλλους 4 Συλλόγους από όλη την Ελλάδα, ύστερα από την περσινή τους πρόκριση στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής. Ο τίτλος του νέου τους προγράμματος ήταν «Mamma Greece» με διάρκεια 5 λεπτά και περιείχε στοιχεία Ακροβατικής Γυμναστικής, Ρυθμικής Γυμναστικής, Aerobic και Χορού. Η παρουσίαση του προγράμματος τους σε αυτή την διοργάνωση είχε μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό αφού το Ελληνικό στοιχείο που περιείχε το πρόγραμμα ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους.


Οι 25 αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μαζί με τους προπονητές τους, τους συνοδούς και τους γονείς που τους ακολούθησαν κατάφεραν μέσα σε αυτές τις μέρες παραμονής τους στο Dorbirn, να συνδυάσουν εκτός από τον αθλητισμό και τον τουρισμό. Έτσι περιηγήθηκαν στα μέρη της πόλης που έμεναν στο Dorbirn, γνώρισαν την Ζυρίχη, επισκέφτηκαν μια εξαιρετική σοκολατοβιομηχανία στο Λουγκάνο της Ελβετίας, είδαν τους καταρράκτες του Ρήνου και τέλος διανυχτέρευσαν ένα βράδυ στην Φλωρεντία της Ιταλίας κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα.




Τα ονόματα των αθλητών και των αθλητριών που συμμετείχαν από τον μικρότερο σε ηλικία αθλητή προς τον μεγαλύτερο είναι τα εξής : Τσιτσόπουλος Δημήτρης, Τσιτσοπούλου Βάσια, Γαλανομάτη Αντιγόνη, Νανούρη Κατερίνα, Παπαδημητρίου Κώστας, Κούβελα Νεφέλη, Καπέλου Ελεάνα, Καραγιάννη Διονυσία, Τζανέτου Όλγα, Τσέρνας Άγγελος, Αναστασοπούλου Δάφνη, Κατσάνου-Ιωακειμίδου Ναυσικά, Κοράνα Ελένη, Κουτσουμπού Τόνια, Αλιφραγκή Δανάη, Κοράνας Περικλής, Παπαδάτου Ελένη, Παπαδόγγονα Ράνια, Στούκα Ηλέκτρα, Γκουγκούσης Ανδρέας, Λεκάτη Χριστίνα, Λεκάτης Γιάννης, Λεκάτη Σοφία, Ποντικίδη Μαρία και Ποντικίδης Παναγιώτης. . Προπονητές του προγράμματος είναι οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ. Μάκης Τσιτσόπουλος και κα. Μυρσίνη Δήμου. Συνοδός ήταν η Ρία Σπανού.








19 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page