top of page

Χρυσό μετάλλιο στο 2ο "Cosmogym Gymnastics for All" Contest 2013




Ο ΑΣ Μέγας Αλέξανδρος πρόσθεσε άλλο ένα Χρυσό μετάλλιο αυτές τις ημέρες. Η ομάδα Γενικής Γυμναστικής του Συλλόγου μας το απόγευμα της Παρασκευής 21/6/2013 αγωνίστηκε στο "2ο Cosmogym Gymnastics for All Contest " και έλαβε ένα από τα πολυπόθητα Χρυσά Μετάλλια της διοργάνωσης.

Στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο του Περιστερίου, οι αθλητές και οι αθλήτριες μας ενθουσίασαν κοινό και κριτές τόσο με την εντυπωσιακή χορογραφία όσο και με το πλήθος των Ακροβατικών ασκήσεων που έκαναν στο ταπί . Το πρόγραμμα είχε τίτλο "Μέσα από τους χτύπους της καρδιάς " και ήταν πολύ πρωτοποριακό γιατί για πρώτη φορά στην Ελλάδα έγινε γυμναστικό πρόγραμμα με την συνοδεία ζωντανής μουσικής κρουστών από το συγκρότημα QUILOMBO.


Η ομάδα μας αγωνίστηκε και την Κυριακή 23/6 μαζί με άλλες 9 χρυσές ομάδες για την τελική κατάταξη των χρυσών μεταλλίων όπου αξίζει να σημειωθεί ότι ελάχιστοι βαθμοί την χώρισαν από τις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

Οι αθλητές-τριες δήλωσαν ότι η επιβράβευση αυτή είναι κίνητρο για περισσότερη δουλειά και υψηλότερους στόχους για την επόμενη χρονιά.







Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν σε αυτήν την εξαιρετική ομάδα ήταν οι εξής :

Αλεξίου Ποθητή , Τριανταφύλλου Κωνσταντίνα,Καραγιάννη Μυρτώ ,Μούντριχα Μαριάννα ,Παναγιωτοπούλου Δήμητρα , Αγγέλη Ελένη ,Γαλανομάτη Κατερίνα ,Καραγιάννη Αναστασία ,Κουμερτά Κυριακή ,Ταμπουρατζή Δήμητρα ,Φίλιου Πανωραία ,Μποζίκας Μάριος ,Παπαλιάκου Βίκυ ,Γρυπάρη Χρύσα ,Κατσώνη Ιωάννα , Κοτσαύτη Ναταλία ,Κουτσούπη Ελένη ,Μελέτη Γεωργία ,Τσιτσοπούλου Βάσια ,Γαλανομάτη Αντιγόνη, Γουρδουπάρη Τόνια ,Ανδρέη Γεωργία ,Βαΐρακτάρη Τζίνα ,Δημητρίου Δήμητρα ,Καπέτη Ελένη ,Κορρέ Εμμανουέλα ,Καπετανάκη Σέβη ,Κόκα Βαλέρια ,Κοράνα Ελένη ,Κοράνας Περικλής και Παπαδόγγονα Ράνια

Θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές κ. Μάκη Τσιτσόπουλο , κ.Μυρσίνη Δήμου και στην κ.Ράνια Παπαδόγγονα .








7 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page