top of page

2ο πανελλήνιο φεστιβάλ Γενικής γυμναστικής από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία


Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία διοργάνωσε στις 7 και στις 8 Απριλίου 2006 Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής στο κλειστό γυμναστήριο των Βριλησσίων.

Στην συγκεκριμένη διοργάνωση υπήρχαν κριτές από την Ε.Γ.Ο. οι οποίοι θα αποφάσιζαν ποιοι σύλλογοι θα είναι ικανοί για να εκπροσωπήσουν την Χώρα στην Παγκόσμια Γυμναστράδα που θα γίνει το καλοκαίρι του 2007 στην Αυστρία.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος για άλλη μια φορά εντυπωσίασε με το πρωτότυπο πρόγραμμά του και με τις θεαματικές ασκήσεις του ελπίζοντας όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια να είναι και αυτός ανάμεσα στους συλλόγους που θα ταξιδέψουν στο Dorbin της Αυστρίας το 2007 .

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα ταξιδέψουν φέτος τον Ιούλιο στην Γάνδη του Βελγίου όπου θα λάβουν μέρος στο 5οΠανευρωπαϊκό φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής .



Προπονητής του προγράμματος είναι ο κύριος Μάκης Τσιτσόπουλος και βοηθός - χορογράφος η κυρία Μυρσίνη Δήμου.

Τα ονόματα των αθλητών και αθλητριών είναι :

Βαλαγιαννοπούλου Νίκη και Κωνσταντίνα , Φαφουτάκης Γιάννης , Σωτηροπούλου Νεφέλη και Αντωνία , Πέππα Έλενα , Κανελλοπούλου Άννα , Κουτσουμπού Αργυρώ , Ποντικίδη Μαρία και Παναγιώτης , Καρανίκα Μαριέττα , Καλαμαρά Αγγελική , Παπαδόγκωνα Ράνια , Οικονομόπουλος Χρήστος , Κοντογιάννη Νάνσυ , Μαραγκουδάκη Αγνή και Αντώνης , Χρόνη Αλεξάνδρα , Καπέλου Ελεάννα , Λεκάτη Σοφία.



3 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page