top of page

Ενθουσίασε τους πάντες ο "Μέγας Αλέξανδρος" στο 21ο Πανελλήνιο φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου


Την Παρασκευή 3/6/2011 ο σύλλογος μας συμμετείχε στο 21ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής για όλους του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες παρουσίασαν το πρόγραμμα με το οποίο θα συμμετέχουν στο 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής στην Κεφαλλονιά, με μεγάλη επιτυχία καθώς φάνηκε να έχει ιδιαίτερη απήχηση στον κόσμο.

Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Ανταμείφθηκαν με το χειροκρότημα των θεατών που παρακολούθησαν την αξιόλογη αυτή προσπάθεια .


Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του συλλόγου μας, σε μια διοργάνωση που καλύφθηκε από την κρατική τηλεόραση και μεταδόθηκε σε αθλητικές εκπομπές. Τα παιδιά παραχώρησαν συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση όπου μίλησαν με ενθουσιασμό για τον αθλητισμό και τη γυμναστική για όλους.

Ο αθλητικός σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος θα συνεχίσει τις δραστηριότητες του με επόμενο σταθμό τις Επιδείξεις του γυμναστηρίου στις 15/6/2011 στο Άλσος Γαλατσίου και θα κλείσει τη σεζόν με την εμφάνιση του στο gala της γυμναστικής των Special Olympics όπου και αυτό θα μεταδοθεί από την τηλεόραση.


Οι αθλητές και οι αθλήτριες που έλαβαν μέρος ήταν οι εξής : Μούντριχα Μαριάννα, Γαλανομάτη Κατερίνα , Παπαλιάκου Βίκυ , Γρυπάρη Χρύσα , Κοτσαύτη Ναταλία , Κουτσούπη Ελένη Τσιτσοπούλου Βάσια , Γαλανομάτη Αντιγόνη , Γκιβάλου Κατερίνα , Ανδρέη Γεωργία , Δημητρίου Δήμητρα , Κορρέ Εμμανουέλλα , Ανδρώνη Ειρήνη , Νανούρη Κατερίνα , Βαιρακτάρη Εύα Καπέλου Ελεάνα , Κούβελα Νεφέλη , Αναστασοπούλου Δάφνη , Καραγιάννη Διονυσία , Κοράνα Ελένη , Τσέρνας Αγγελος , Κοράνας Περικλής και Παπαδόγγονα Ράνια

Προπονητές οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ.Μάκης Τσιτσόπουλος και Μυρσίνη Δήμου.






7 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page