top of page

Εντυπωσιακή η κοπή πίτας 2018 του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος - Γαλατσίου


Με παρουσία πολλών φίλων, γονέων , αθλητών και αθλητριών του Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος, πραγματοποιήθηκε για 33η συνεχή χρονιά, η εκδήλωση της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 το απόγευμα στην αίθουσα του γυμναστηρίου μας.


Στην εκδήλωση ήταν παρών ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κος Γιώργος Μαρκόπουλος ο οποίος βράβευσε τον επίσημο καλεσμένο μας , Κωνσταντίνο Κωνσταντίδη , πρωταθλητή Ελλάδος της Ενόργανης γυμναστικής, με διακρίσεις σε Παγκόσμια , Πανευρωπαϊκά και Διεθνή Πρωταθλήματα .

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι ένα κόσμημα για την περιοχή του Γαλατσίου και ευχαρίστησε προσωπικά όλους του καθηγητές Φυσικής Αγωγής για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο.

Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ντίνα Σπηλιωπούλου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Ζώμπος .

Μέσα σε αυτό το γιορτινό και ευχάριστο κλίμα, οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου παρουσίασαν για άλλη μια φορά εντυπωσιακά προγράμματα Ακροβατικής Γυμναστικής, όπου καθήλωσαν όλους τους παρευρισκομένους. Εμφανώς εντυπωσιασμένος ο Πρωταθλητής μας Κων/νος Κωνσταντινίδης από τις αθλητικές επιδόσεις των αθλητών μας, χειροκρότησε την προσπάθεια τους και φωτογραφήθηκε μαζί με όλα τα παιδιά.



52 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page