top of page

Εντυπωσιακή η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2020




Υπέροχη βραδιά με εξαιρετικές αθλητικές εμφανίσεις και πολλά χαμόγελα στην καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας 2020!!


Ο Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος υποδέχτηκε τους γονείς των επίλεκτων αθλητών και αθλητριών του συλλόγου, στις εγκαταστάσεις του, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Με την ευκαιρία αυτή πραγματοποιήθηκαν γυμναστικές επιδείξεις από τους αθλητές-τριες της προομάδας αλλά και θεαματικά ακροβατικά προγράμματα από την Αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου.


Παρών στην εκδήλωση όπως κάθε χρόνο ήταν ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος συνεχάρη τον Σύλλογο για τις επιτυχίες του που ήταν ιδιαίτερα σημαντικές το 2019 με αποκορύφωμα την κατάκτηση του κυπέλλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «Γυμναστική για όλους».


Μεγάλη τιμή για το Σύλλογο αποτέλεσε η επίσκεψη του προέδρου της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας κ. Σάκη Βασιλειάδη που παρακολούθησε με ενθουσιασμό τις επιδόσεις των παιδιών μας . Καλεσμένη του συλλόγου ήταν η Πρωταθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής Αργυρώ Αφράτη η οποία βραβεύτηκε για τις πολλές διακρίσεις της από τον Δήμαρχο Γαλατσίου κ. Γ. Μαρκόπουλο.


Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης, ήταν η απονομή τιμητικής πλακέτας στον Χρυσό Χορηγό και υποστηρικτή της ομάδας μας , την εταιρία ΥΦΑΝΤΗΣ Α.&Χ. ΑΒΕΕ και συγκεκριμένα δόθηκε τιμητική πλακέτα στην επίσημη καλεσμένη μας κ. Υφαντή η οποία ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά στους αθλητές και προπονητές και παρακολούθησε με ενθουσιασμό όλη την εκδήλωση.


Επίσης παρών ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλης Δερεδίνης και ο εκδότης - δημοσιογράφος της εφημερίδας SPORTDAY κ. Αναστάσιος Μπούρας.


Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες μας φωτογραφήθηκαν μαζί με την πρωταθλήτρια Ελλάδος Αργυρώ Αφράτη και πήραν ένα πρωτότυπο και γευστικό κομμάτι βασιλόπιτας το οποίο επιμελήθηκε για άλλη μια φορά ο chef κ. Γιώργος Σίσκας.


Ευχόμαστε η χρονιά 2020 που διανύουμε να είναι εξίσου δυναμική και δίνουμε υπόσχεση να είμαστε πρωταγωνιστές σε μεγάλα αθλητικά δρώμενα που έχουν σχέση με τα αθλήματα της γυμναστικής.



400 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page