top of page

Καταχειροκροτήθηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Μέγα Αλέξανδρου!


Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής του Δήμου Ηρακλείου που γίνεται κάθε Μάιο έχει καθιερωθεί ως το πιο σημαντικό από όσα αντίστοιχα γίνονται στην Ελλάδα αφού και σε αυτό πραγματοποιούνται όλες οι προκρίσεις για το εξωτερικό. Έτσι και φέτος οι αθλητές και οι αθλήτριες της ομάδας του Μέγα Αλέξανδρου εντυπωσίασαν με το πρωτότυπο και χαρούμενο γυμναστικό τους πρόγραμμα με εξαιρετικά χορευτικά και ακροβατικά και πολύ εύκολα πήραν την πρόκριση για την Παγκόσμια Γυμναστράδα που θα γίνει στην Ελβετία τον Ιούλιο του 2011. Το γυμναστικό πρόγραμμα που παρουσιάστηκε φέτος είχε διάρκεια 9 λεπτά συμμετείχαν 24 αθλητές και αθλήτριες και είχε τίτλο Greece got talent.


Τα ονόματα των αθλητών και των αθλητριών που συμμετείχαν είναι τα εξής :

Τσιτσόπουλος Δημήτρης, Τσιτσοπούλου Βάσια, Γαλανομάτη Αντιγόνη, Βαϊρακτάρη Εύα, Καραμπέρη Μιχαέλα, Κούβελα Νεφέλη, Καπέλου Ελεάνα, Καραγιάννη Διονυσία, Αυγούλη Ηλέκτρα, Παπανίκα Αναστασία, Δημητρίου Δήμητρα, Τζανέτου Όλγα, Αναστασοπούλου Δάφνη, Κοράνα Ελένη, Κουτσουμπού Τόνια, Αλιφραγκή Δανάη, Κοράνας Περικλής, Παπαδάτου Ελένη, Παπαδόγγονα Ράνια, Λεκάτη Χριστίνα, Λεκάτης Γιάννης, Λεκάτη Σοφία, Σφυρής Γιώργος .

Προπονητές του προγράμματος είναι οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ. Μάκης Τσιτσόπουλος και η κ. Μυρσίνη Δήμου. Συνοδός ήταν η κ.Ρία Σπανού.








6 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page