top of page

Στη Γαλλία οι αθλητές και οι αθλήτριες του Μέγα Αλέξανδρου!

Από τις 12 μέχρι τις 18 Ιουλίου οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος βρέθηκαν στο Albi της Γαλλίας για να συμμετάσχουν στο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής με το εντυπωσιακό και πρωτότυπο τους πρόγραμμα με τίτλο¨ Στους ρυθμούς των Ακροβατικών¨.





Η συμμετοχή σε αυτή την διοργάνωση έγινε ύστερα από την περσινή πρόκριση στο πανελλήνιο φεστιβάλ γενικής γυμναστικής που διεξήχθη από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

Η αποδοχή από το κοινό ήταν μεγάλη καθώς ευχαριστήθηκαν από την παρουσίαση των παιδιών. Ενώ οι ίδιοι οι αθλητές εκτός από το χειροκρότημα κέρδισαν και καινούριες εμπειρίες οι οποίες σίγουρα θα τους είναι χρήσιμες και στην μετέπειτα ζωής τους, αλλά και αξέχαστες μνήμες καθώς γνώρισαν ένα καινούριο μέρος και είδαν αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η αποστολή των 26 αθλητών και αθλητριών , προπονητών και συνοδών και 9 γονέων επισκέφτηκε για μια ημέρα την Euro Disney στο Παρίσι παίζοντας σαν μικρά παιδιά στα περισσότερα παιχνίδια του πάρκου






Οι 23 αθλητές και αθλήτριες που βρέθηκαν στην Γαλλία είναι οι εξής : Αλιφραγκή Δανάη, Αναστασοπούλου Δάφνη, Αυγούλη Ηλέκτρα, Γαλανομάτη Αντιγόνη, Γκουγκούσης Ανδρέας, Καραγιάννη Διονυσία, Καπέλλου Ελεάννα, Κούβελα Νεφέλη, Κουτσουμπού Αργυρώ, Κουτσουμπού Τόνια, Λεκάτης Γιάννης, Λεκάτη Χριστίνα, Λεκάτη Σοφία, Νανούρη Κατερίνα, Παπαδάτου Ελένη, Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος, Παπαδόγγωνα Ράνια, Ποντικίδη Μαρία, Ποντικίδης Παναγιώτης, Τζίμα Δήμητρα, Τσέρνας Άγγελος, Τσιτσοπούλου Βάσια, Τσιτσόπουλος Δημήτρης. Προπονητές των παιδιών είναι ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Μάκης Τσιτσόπουλος και η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα. Δήμου Μυρσίνη .



ο Μέγας Αλέξανδρος μαζί με άλλους 3 τρεις συλλόγους από όλη την Ελλάδα θα συμμετέχουν στο gala ( ξεχωριστή βραδιά ) στη Γαλλία





Εννέα αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου συμπεριλαμβάνονται στη σύνθεση ενός προγράμματος που αποτελείται από αθλητές και αθλήτριες τριών ακόμη συλλόγων από την Ελλάδα. Το πρόγραμμα αυτό παρουσιάστηκε στην ειδική βραδιά (γκαλά) στο Albi πού έχουν διοργανώσει οι υπεύθυνοι του πανευρωπαϊκού φεστιβάλ γενικής γυμναστικής στη Γαλλία με προγράμματα από όλες τις χώρες που πήραν μέρος στο φεστιβάλ.

Το παραπάνω πρόγραμμα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη ειδική βραδιά του πανελλήνιου φεστιβάλ γενικής γυμναστικής του Λαυρίου κερδίζοντας την αποδοχή του κόσμου με ένα δυνατό χειροκρότημα









38 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page