top of page

Γέμισε από φίλους το γυμναστήριο του αθλητικού συλλόγου "Μέγας Αλέξανδρος"

Κοπή πίτας 2010


Για άλλη μια χρονιά το ραντεβού που δίνουν οι φίλοι του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος στην κοπή της πίτας είχε μεγάλη επιτυχία. Γιορτάζοντας τα 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην γυμναστική ο Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος πραγματοποίησε μια πολύ όμορφη, ζεστή και θεαματική εκδήλωση.

Συγκεκριμένα μικροί και μεγάλοι αθλητές έκαναν γυμναστικές επιδείξεις και έδειξαν ότι είναι έτοιμοι να διακριθούν μελλοντικά στον αθλητισμό. Τα μεγαλύτερα κορίτσια παρουσίασαν και ένα πρόγραμμα αερόμπικ σε έντονους και δυναμικούς ρυθμούς. Ασφαλώς βέβαια έκλεψαν τις εντυπώσεις του κόσμου οι θεαματικές ασκήσεις από τα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας αυτά που έφεραν μετάλλια από τους πρόσφατους αγώνες .

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύλλογος την ίδια βραδιά βράβευσε ένα σημαντικό αθλητή της Ενόργανης γυμναστικής τον Λευτέρη Κοσμίδη, Χρυσό Πανευρωπαϊκό Πρωταθλητή Ανδρών. Τον πρωταθλητή μας, συνόδεψε ο πατέρας του, Θανάσης Κοσμίδης, Ομοσπονδιακός προπονητής στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και παλιός αθλητής της Ενόργανης Γυμναστικής. Και οι δυο φιλοξενούμενοι της βραδιάς μίλησαν με εξαιρετικά θετικά σχόλια για την δουλειά που γίνεται στον Μέγα Αλέξανδρο και την ποιότητα των προπονητών οι οποίοι βοηθούν τα παιδιά που γυμνάζονται στο χώρο του Σωματείου. Εξάλλου ο Λευτέρης καθώς είναι και Γαλατσιώτης τα πρώτα του βήματα στην γυμναστική τα έκανε αρχάριος τότε στον Μέγα Αλέξανδρο.

Την κοπή της πίτας επίσης παρακολούθησε και ο γνωστός σκηνοθέτης παιδικού θεάτρου Κος Δημήτριος Αδάμης, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από τις ασκήσεις των αθλητών και μάλιστα είπε ότι μπορεί να βοηθήσει με τις σκηνοθετικές του ιδέες, το τμήμα Γενικής Γυμναστικής του γυμναστηρίου, το οποίο παρουσιάζει προγράμματα στο εξωτερικό με τα χρώματα της Ελλάδας. ( φέτος το συγκεκριμένο τμήμα θα συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ Γ. Γυμναστικής που θα γίνει στην Δανία τον Ιούλιο του 2010).

Τέλος, παρόλο τις πολλές υποχρεώσεις που έχει ο αντιδήμαρχος Γαλατσίου, Κος Ζώμπος Κωνσταντίνος, εντούτοις κατάφερε αν και καθυστερημένος να παραβρεθεί στην γιορτή του Μέγα Αλέξανδρου. Όπως τόνισε σε συζήτηση που είχε με τους προπονητές του συλλόγου , η Δημοτική Αρχή είναι πάντα θετική προς τα αθλητικά σωματεία της περιοχής και βοηθάει όσο μπορεί από την πλευρά της.

Ευχές για να ένα υγιές και γεμάτο επιτυχίες 2010.




15 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page