top of page

Εντυπωσίασαν και φέτος οι αθλητές του Μέγα Αλέξανδρου στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2014



Ο Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος, έκοψε για άλλη μια χρονιά την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στον κατάμεστο από θεατές χώρο του στο Γαλάτσι. Γονείς , φίλοι αλλά και απλοί θαυμαστές των εκδηλώσεων του συλλόγου, παρευρέθησαν και χειροκρότησαν τις εντυπωσιακές ασκήσεις των αθλητών και αθλητριών.

Επίσημος προσκεκλημένος της φετινής γιορτής, ήταν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας ,ο οποίος εξέφρασε το θαυμασμό του για το επίπεδο των αθλητών του Μέγα Αλέξανδρου. Στο τέλος της εκδήλωσης φωτογραφήθηκε με τα παιδιά και τους ενίσχυσε την επιθυμία τους να ασχολούνται με την γυμναστική αφού αυτή αποτελεί την βάση όλων των αθλημάτων.

Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση οι δημοτικοί σύμβουλοι του Γαλατσίου κ. Μανιάτης Ιωάννης , κ. Αθανάσιος Μπούρας και ο κ. Κωνσταντίνος Ζώμπος οι οποίοι ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες στον σύλλογο.


Οι θεατές που παρακολούθησαν την γιορτή θαύμασαν τις ασκήσεις των επίλεκτων αθλητών και έμειναν για μία ώρα περίπου, καθηλωμένοι στις θέσεις τους, χειροκροτώντας και ενθαρρύνοντας κάθε αθλητή ξεχωριστά. Ο προπονητής του συλλόγου κ. Μάκης Τσιτσόπουλος ανέφερε ότι η ενασχόληση με τον αθλητισμό δημιουργεί θετικές συνήθειες στα παιδιά θέτοντας την άσκηση και την ισορροπημένη διατροφή σαν τρόπο ζωής .

Στο τέλος όλοι μαζί θεατές, παράγοντες , γονείς και παιδιά ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά και αντάλλαξαν ευχές για υγεία , ευτυχία και δημιουργικότητα.



16 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page