top of page

Εντυπωσίασαν πάλι οι αθλητές και οι αθλήτριες του Μέγα Αλέξανδρου στην κοπή της πίτας του συλλόγου


Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος Γαλατσίου, έγινε η καθιερωμένη κοπή της πίτας, παρουσία των γονέων και φίλων των αθλητών και αθλητριών που γυμνάζονται στον σύλλογο.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος όλοι οι θεατές εντυπωσιάστηκαν με τις ποικίλες αλλά και πολύ θεαματικές ασκήσεις των παιδιών, που παρουσίασαν ασκήσεις εδάφους , ακροβατικές ασκήσεις , παιδικό αερόμπικ και γυμναστικά προγράμματα που κόβουν την ανάσα των θεατών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γιάννης Μανιάτης και κ.Κωνσταντίνος Ζώμπος .

Ο Μέγας Αλέξανδρος, έχει ενεργή δράση στα Πανελλήνια και Διασυλλογικά Πρωταθλήματα με μεγάλες επιτυχίες εδώ και 27 χρόνια και η συγκεκριμένη γιορτή έχει γίνει σημείο αναφοράς και συνάντησης παλιών και νέων αθλητών.

Συγκινητική επίσης ήταν η ώρα που έγινε η βράβευση μιας ξεχωριστής αθλήτριας του Μέγα Αλέξανδρου, της Ράνιας Παπαδόγγονας , που ξεκίνησε την γυμναστική από 6 χρονών στο Γαλατσιώτικο Σύλλογο , κατέκτησε πολλά χρυσά μετάλλια στην αθλητική της πορεία και σήμερα 19 ετών πλέον σπουδάζει Γυμναστική ακαδημία στο εξωτερικό .

Αφού οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για το καινούργιο έτος ανανέωσαν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι στις ετήσιες γυμναστικές επιδείξεις.



11 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page