top of page

Πολύ θέαμα στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του αθλητικού συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος


Εντυπωσιασμένος έφυγε για άλλη μια φορά ο πολύς κόσμος που παρακολούθησε την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011. Εδώ και 26 χρόνια έχει γίνει θεσμός η συγκεκριμένη εκδήλωση και αποτελεί σταθμό συνάντησης των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου καθώς και γονέων , φίλων συγγενών και επισήμων.

Ο Δημοσθένης Ταμπάκος που ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος μίλησε απλά και φιλικά στους γονείς και στα παιδιά και η παρουσία του έδωσε ιδιαίτερη χαρά στους αθλητές που δεν έχασαν ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον εξαιρετικό αυτόν άνθρωπο, αθλητή και Ολυμπιονίκη μας. Ο σύλλογος απένειμε τιμητική πλακέτα στον μεγάλο αυτόν αθλητή και τον ευχαρίστησε για την πολυετή προσφορά του στην Γυμναστική. Πολύτιμες εξάλλου ήταν και οι συμβουλές που έδωσε στα μεγάλα και στα μικρά παιδιά που τον παρακολούθησαν.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Κος Πρωτονοτάριος Μανώλης πρόεδρος του αθλητικού κέντρου του Δήμου Γαλατσίου, ο κος Ζώμπος Κωνσταντίνος πρόεδρος πολιτιστικού οργανισμού και ο κος Μανιάτης Γιάννης αντιδήμαρχος πρασίνου όλοι μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου.

Πλήθος γονέων , φίλων και γνωστών παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό όλη την εκδήλωση. Οι γυμναστικές επιδείξεις ξεκίνησαν με τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του σωματείου με ασκήσεις εδάφους. Ακολούθησαν τα πιο μεγάλα παιδιά με ακροβατικές ασκήσεις, συνέχισαν τα κορίτσια του Γυμνασίου και Λυκείου με εφηβικό αερόμπικ και τέλος εκτελέστηκαν θεαματικές ασκήσεις από τους αθλητές και τις αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου .

Οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.






14 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page