top of page

Υπέροχο Θέαμα στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Μέγα Αλέξανδρου


Γέμισε για άλλη μια χρονιά με κόσμο η αίθουσα του αθλητικού συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έγινε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 19:00 . Επίλεκτοι αθλητές και αθλήτριες παρουσίασαν εντυπωσιακά γυμναστικά προγράμματα με ακροβατικές ασκήσεις , ασκήσεις εδάφους και αεροβικής .


Στην γιορτή παραβρέθηκε η Δημοτική σύμβουλος κα Κων/να Σπηλιοπούλου Χρυσάγη Πρόεδρος Οργανισμού κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης Δήμου Γαλατσίου.

Ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο ήταν η παρουσία του Ολυμπιονίκη Νέων της Ενόργανης Γυμναστικής, 10ο Πανευρωπαϊκό νικητή και πολλές φορές Πανελληνιονίκη κ. Νίκο Ηλιόπουλο.

Εμφανώς εντυπωσιασμένος από τις αθλητικές επιδόσεις των πρωταθλητών του Συλλόγου , χειροκρότησε την προσπάθειά τους και φωτογραφήθηκε μαζί με την ομάδα.

Ο σύλλογος επίσης τίμησε και τον προπονητή του παραπάνω αθλητή κ.Δημήτρη Ράφτη ο οποίος φέτος αναδείχτηκε από την ΠΣΑΤ ως ο καλύτερος προπονητής όλων των αθλημάτων για το 2015.

Προπονητές, γονείς, φίλοι και αθλητές αντάλλαξαν ευχές και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι στις ετήσιες γυμναστικές επιδείξεις του γυμναστηρίου.


29 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page